Home>>Weblog>>Yes! Uitgeroepen tot Beste Webpoliticus!

Yes! Uitgeroepen tot Beste Webpoliticus!

02 jun 2010
Yes uitgeroepen tot beste webpoliticus

Door een jury en het publiek ben ik uitgeroepen tot.. beste webpoliticus. Mijn reactie: Een erg grote eer! Waar andere Kamerleden de volksvertegenwoordiger van een regio zijn, is mijn regio 'het internet'. Net als bij de vorige verkiezingen wil ik na 9 juni graag hun volksvertegenwoordiger in Den Haag zijn. En het liefst weer met voorkeurstemmen ;-) De social-media zijn erg goed gebleken om veel mensen op de been gekregen (afgelopen week nog 300 man tijdens de ‘Nacht van de Vrijzinnigheid’ - video HIER) en hou ik elke week een video-column over het vrije gedachtengoed op Youtube en www.vrijzinnig.com

Voor de rest: Met een goed glas melk, en een boterham met kaas zit ik vanochtend 'humble' en blij achter mijn laptopje ;-) 

De jury stelde: “Boris van der Ham (D66) kan trots zijn. Niet alleen de jury prees zijn activiteiten op het web, maar met een overgrote meerderheid aan stemmen haalde hij ook de publieksprijs binnen. Van der Ham weet internet in de volle breedte effectief in te zetten. Hij gebruikt zijn website als portal naar zijn sociale media, hij is actueel, scherp en houdt alles regelmatig bij. Het is de tweede keer dat Van der Ham de Beste Webpoliticusverkiezing wint. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 kwam hij ook al als winnaar uit de bus.