Home>>Nieuws>>Toneelwetten voor de werkvloer

Toneelwetten voor de werkvloer

11 mrt 2015
Toneelwetten voor de werkvloer

Een unieke samenwerking tussen het vermaarde De La Mar Theater in Amsterdam en Boris van der Ham! Als workshop en lezing te boeken met 'Toneelwetten voor de werkvloer'

Boris van der Ham was tien jaar lang volksvertegenwoordiger, maar ooit studeerde hij af aan de Toneelacademie Maastricht. Over de overeenkomsten tussen toneel en politiek schreef hij onlangs het veel geprezen boek 'De Koning Kun Je Niet Spelen'. Als u een vergadering of evenement organiseert in het DeLaMar Theater, kunt u de workshop Toneelwetten voor de werkvloer als aparte module bijboeken ter aanvulling van uw programma.

HIER te boeken

De workshop duurt ongeveer een uur

Prijs op aanvraag

Reserveren kan via groepen@delamar.nl

BORIS VAN DER HAM

Boris van der Ham is op dit moment ondernemer, spreker en schrijver. Ook is hij onder meer voorzitter van het Humanistisch Verbond, voorzitter van de Nederlandse Toneeljury en het CJP. Van 2002 tot 2012 was hij lid van de Tweede Kamer, totdat hij besloot een ‘frisse neus’ buiten de politiek te halen. Op dit moment runt hij samen met zijn medewerkers de organisatie 'Hamled' dat adviseert over strategie en communicatie. Op 15 april 2014 kwam zijn nieuwste boek uit: De Koning Kun je Niet Spelen, dat al diverse herdrukken heeft. Daarnaast geeft hij met grote regelmaat lezingen over economie, onderwijs, social media, democratie, vrijheid van meningsuiting en Europa.