Home>>Nieuws>>Paul Witteman, Henk van Os en Boris in Verkadefabriek

Paul Witteman, Henk van Os en Boris in Verkadefabriek

18 dec 2012
Paul witteman henk van os en boris in verkadefabriek

Met grote regelmaat wordt er in de Verkadefabriek te Den Bosch een interviewprogramma georganiseerd met bekende Nederlanders. Op dinsdag 18 december was dat met Paul Witteman, Henk van Os (oud hoofd van het Rijksmuseum) en Boris van der Ham.

Presentatoren Jan Tromp (de Volkskrant) en Theo van de Zande (Brabants Dagblad) keken samen met presentator Paul Witteman terug op het afgelopen televisiejaar en dat van ‘Pauw en Witteman’.

Henk van Os is kunsthistoricus en oud-directeur van het Rijksmuseum. In het visuele blok zal hij zijn kijk en passie voor kunst met ons delen. Daarnaast keken we samen met hem vooruit op de opening van het Rijksmuseum in 2013.

Boris van der Ham nam afgelopen jaar afscheid van de politiek en samen met hem kijken we terug op een politiek bewogen jaar. Daarnaast hadden we het over zijn boek ‘De vrije moraal’ waarin hij schrijft over de verschillende moralen rondom sex, drank en drugs in de politiek.

De Avondeditie is de maandelijkse live talkshow van de Verkadefabriek i.s.m. het Brabants Dagblad. Diepgang op de dinsdagavond, op het scherp van de snede!