Home>>Nieuws>>'De Koning Kun Je Niet Spelen' bij DWDD

'De Koning Kun Je Niet Spelen' bij DWDD

09 jan 2014
De koning kun je niet spelen bij dwdd

In het tv-programma 'De Wereld Draait Door' doen 14 schrijvers een 'pitch' van 30 seconden van hun nieuwe boek. Boris van der Ham doet dit voor zijn nieuwe boek 'De Koning Kun Je Niet Spelen'. Het komt in maart 2014 uit.

In 'De Koning Kun je Niet Spelen' gaat Van der Ham uit van eigen ervaringen, maar komen ook journalisten en acteurs van het Nationaal Toneel aan het woord.

Nu al reserveren? Dat kan!

Reserveer 'De Koning Kun Je Niet Spelen' nu voor 14,95 bij  Bruna / Polare / Ako / Van Stockum / Atheneum / Libris / Bol.com (klik voor reserveringspagina's) of natuurlijk bij de boekhandel in jouw buurt. Als je nu reserveert krijg je het boek toegestuurd als het in maart van de drukker rolt.

De speciale webpagina van 'De Koning Kun je Niet Spelen' kan je HIER vinden.

 

 

Van der Ham hield afgelopen november de jaarlijkse 'Kees Lunshoflezing' op uitnodiging van Perscentrum Nieuwspoort. Het thema was 'Theater en Politiek'. Als oud politicus en afgestudeerd acteur van de Toneelacademie Maastricht hield hij een verhaal over de verhouding tussen die twee. Maar er valt veel meer over te vertellen dan in 20 minuten kon. Vandaar dit boek.