Home>>Nieuws>>21 oktober 2016: ACTING BOSS

21 oktober 2016: ACTING BOSS

06 mrt 2016
30 april 2016 acting boss

Theater aan de Parade in Den Bosch geeft op vrijdagavond 21 oktober de vloer aan Boris van der Ham en twee acteurs om op eigen wijze de Amerikaanse verkiezingen te duiden.Welke theaterwetten gelden binnen de politiek? Waarom wint of verliest juist Donald Trump de verkiezingen? Bestel NU uw kaarten!

In november 2016 kiest Amerika hun nieuwe president. Daar gaan veel venijnig 'gespin', felle tv-debatten en inspirerende speeches aan vooraf. Wat is echt en wat is nep?

Voormalig acteur en politicus Boris van der Ham neemt in ‘Acting Boss’ de (Amerikaanse) verkiezingen en het theater van de politiek onder de loep. Aan zijn zijde staan actrice Mirjam Stolwijk en acteur Martijn de Rijk die soms op hilarische wijze het bloed, zweet en de tranen tonen van menig politicus. Van Sophocles tot Obama en van Shakespeare tot Hillary Clinton. Eerder schreef van der Ham het boek ‘De Koning Kun Je Niet Spelen’ over dit onderwerp en dit keer geeft hij alle antwoorden exclusief op het toneel van Theater aan de Parade.

BESTEL NU UW KAARTJES HIER