Home>>Weblog>>Terug naar de roots

Terug naar de roots

25 mei 2016
Terug naar de roots

Erg leuk nieuws! Vandaag kan ik het eindelijk bekend maken: Ik ga vanaf november 2016 een paar maanden weer mijn oude beroep van acteur oppakken. Ik zal een aantal maanden te zien zijn in de musical 'Ciske de Rat'!

Ik zag deze productie een kleine 10 jaar geleden, en toen ik hoorde dat hij opnieuw op de planken werd gezet, mailde ik meteen naar Stage-entertainment met de vraag of ik auditie kon doen. Er was nog een rol over, en na een stevige auditie ben ik dat geworden. Erg veel zin in. Naast al mijn bestuurlijk werk, dus straks te zien als inpecteur Muysken (in de film gespeeld door Rijk de Gooyer). Leve het lapjeskatbestaan!

Het interview vandaag in het Algemeen Dagblad en lokale dagbladen: HIER

Het interview op radio 2 bij Gerard Ekdom: HIER

Het interview op radio 3 met Giel Beelen: HIER

Het stuk op de site van RTL-Boulevard: HIER

Later meer!