Home >> Boris in de buurt >> Boris en Tilburg

Boris en Tilburg

De afgelopen jaren ben vrijwel elk jaar aanwezig geweest bij de onderwijscampagne tijdens de introductieweken voor de nieuwe studenten in Tilburg en tijdens Europese en provinciale verkiezingen. Samen met de Brabantse Jonge Democraten maakte ik me hard dat Tilburg aansluiting kreeg op het NS-nachtnet. In maart 2008 schreef ik onder andere samen met voormalig burgemeester Vreeman een pleidooi voor het openbreken van het drugsverdrag. Bovendien spande ik me in voor beter natuurbeleid rond de stad. Ook nu als ex-politicus ben ik regelmatig in Tilburg voor lezingen.!

  • Tilburg

  • Tilburg 1

Opiniestukken

D66 is beste als radical chic the post online

D66 is beste als 'radical chic' (The Post Online)

De website 'The Post Online' is een speurtocht aan het doen naar 'de nieuwe elite'. Ik werd ook gevraagd voor een bijdrage. In dit stuk pleit ik voor een 'radical chic', en waarom zou D66 dat niet kunnen zijn. "D66 mag nog veel meer voorop lopen"

Interviews

Boren in hard hout democraat

Boren in hard hout (Democraat)

In het decembernummer van de Democraat, het ledenblad van D66 een interview met Boris van der Ham. Na tien jaar kamerlidmaatschap nam hij afscheid 'om even een frisse neus te halen'. In gesprek met Pim van Mierlo blikt hij terug op zijn tijd in Den Haag, kijkt vooruit en heeft een aantal kritische punten richting D66. Hij vertelt wat er zo mooi is aan de landelijke politiek, wat hij de komende jaren gaat doen en of we hem nog gaan terugzien in Den Haag.