Home >> Boris in de buurt >> Boris en Rotterdam

Boris en Rotterdam

Zowel persoonlijk, als voor mijn werk kom ik regelmatig in en om Rotterdam. Afgelopen jaren was ik vrijwel elk jaar aanwezig bij de introductieweek voor nieuwe studenten in Rotterdam. Ik voerde de afgelopen jaren regelmatig actie voor beter onderwijs en gaf regelmatig gastcollege's. Samen met de lokale afdeling bracht ik werkbezoeken aan achterstandswijken, en spraken we over een nuchter drugsbeleid in de stad. Ook heb ik me ingezet voor versterking van het Rotterdams Filmfestival. Als ondernemer en voorzitter van het Humanistisch Verbond ben ik ook nog regelmatig in de Rotterdam te vinden.

  • Rotterdam

  • Rotterdam 1

Opiniestukken

D66 is beste als radical chic the post online

D66 is beste als 'radical chic' (The Post Online)

De website 'The Post Online' is een speurtocht aan het doen naar 'de nieuwe elite'. Ik werd ook gevraagd voor een bijdrage. In dit stuk pleit ik voor een 'radical chic', en waarom zou D66 dat niet kunnen zijn. "D66 mag nog veel meer voorop lopen"

Interviews

Boren in hard hout democraat

Boren in hard hout (Democraat)

In het decembernummer van de Democraat, het ledenblad van D66 een interview met Boris van der Ham. Na tien jaar kamerlidmaatschap nam hij afscheid 'om even een frisse neus te halen'. In gesprek met Pim van Mierlo blikt hij terug op zijn tijd in Den Haag, kijkt vooruit en heeft een aantal kritische punten richting D66. Hij vertelt wat er zo mooi is aan de landelijke politiek, wat hij de komende jaren gaat doen en of we hem nog gaan terugzien in Den Haag.