Home >> Boris in de buurt >> Boris en Rotterdam

Boris en Rotterdam

Zowel persoonlijk, als voor mijn werk kom ik regelmatig in en om Rotterdam. Afgelopen jaren was ik vrijwel elk jaar aanwezig bij de introductieweek voor nieuwe studenten in Rotterdam. Ik voerde de afgelopen jaren regelmatig actie voor beter onderwijs en gaf regelmatig gastcollege's. Samen met de lokale afdeling bracht ik werkbezoeken aan achterstandswijken, en spraken we over een nuchter drugsbeleid in de stad. Ook heb ik me ingezet voor versterking van het Rotterdams Filmfestival. Als ondernemer en voorzitter van het Humanistisch Verbond ben ik ook nog regelmatig in de Rotterdam te vinden.

  • Rotterdam

  • Rotterdam 1

Opiniestukken

Over waarheid en leugen human

Over waarheid en leugen (Human)

Voor het blad HUMAN (het blad van omroep Human en het Humanistisch Verbond) schreef ik onderstaande column over waarheid en leugen in theater en politiek.

Interviews

Boren in hard hout democraat

Boren in hard hout (Democraat)

In het decembernummer van de Democraat, het ledenblad van D66 een interview met Boris van der Ham. Na tien jaar kamerlidmaatschap nam hij afscheid 'om even een frisse neus te halen'. In gesprek met Pim van Mierlo blikt hij terug op zijn tijd in Den Haag, kijkt vooruit en heeft een aantal kritische punten richting D66. Hij vertelt wat er zo mooi is aan de landelijke politiek, wat hij de komende jaren gaat doen en of we hem nog gaan terugzien in Den Haag.