Home >> Boris in de buurt >> Boris en Noord-Holland

Boris en Noord-Holland

In deze provincie woon ik! Ik ben in vrijwel alle gemeenten de afgelopen jaren te gast geweest: Haarlem, Zaanstad, Heerhugowaard, Alkmaar, Heemstede, Heemskerk, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hilversum, Purmerend en Velzen. Ik diende met succes een voorstel in dat het kabinet op heeft gedragen de economische, toeristische en groene kracht van Noord-Holland/Regio Amsterdam te versterken. Ook nu geef ik regelmatig lezingen in de provincie.

  • Noord holland

  • Noord holland 1

Opiniestukken

D66 is beste als radical chic the post online

D66 is beste als 'radical chic' (The Post Online)

De website 'The Post Online' is een speurtocht aan het doen naar 'de nieuwe elite'. Ik werd ook gevraagd voor een bijdrage. In dit stuk pleit ik voor een 'radical chic', en waarom zou D66 dat niet kunnen zijn. "D66 mag nog veel meer voorop lopen"

Interviews

Mijn amsterdam parool

Mijn Amsterdam (Parool)

In het Parool worden elke week bekende Amsterdammers gevraagd naar 'hun' Amsterdam. Boris van der Ham (41), oud-D66-politicus en schrijver, is voor de tweede keer voorzitter van de jury van het Nederlands Theater Festival. Hij is geboren in Amsterdam, woonde in Nieuwkoop en Maastricht en keerde in 2002 weer terug naar Amsterdam.