Home >> Boris in de buurt >> Boris en Brabant

Boris en Brabant

Ik ben met grote regelmaat in Brabant. Vrijwel elk jaar was ik aanwezig bij de introductiemarkt voor de nieuwe studenten in Eindhoven en Tilburg. Ik hield nauw contact met D66-afdelingen in West-Brabant rond de discussie over coffeeshops in de grensstreek. In maart 2008 schreef ik onder andere samen met burgemeester Vreeman een pleidooi voor het openbreken van het drugsverdrag. Samen met de Brabantse Jonge Democraten heb ik campagne gevoerd voor een Brabants NS-nachtnet. Samen met onze vertegenwoordiger in de Staten van Brabant spande ik me in voor het milieu, tegen Mega-stallen en een diervriendelijkere landbouw.

  • Noord brabant

  • Noord brabant 1

Opiniestukken

D66 is beste als radical chic the post online

D66 is beste als 'radical chic' (The Post Online)

De website 'The Post Online' is een speurtocht aan het doen naar 'de nieuwe elite'. Ik werd ook gevraagd voor een bijdrage. In dit stuk pleit ik voor een 'radical chic', en waarom zou D66 dat niet kunnen zijn. "D66 mag nog veel meer voorop lopen"

Interviews

Boren in hard hout democraat

Boren in hard hout (Democraat)

In het decembernummer van de Democraat, het ledenblad van D66 een interview met Boris van der Ham. Na tien jaar kamerlidmaatschap nam hij afscheid 'om even een frisse neus te halen'. In gesprek met Pim van Mierlo blikt hij terug op zijn tijd in Den Haag, kijkt vooruit en heeft een aantal kritische punten richting D66. Hij vertelt wat er zo mooi is aan de landelijke politiek, wat hij de komende jaren gaat doen en of we hem nog gaan terugzien in Den Haag.