Home >> Boris in de buurt >> Boris en Nijmegen

Boris en Nijmegen

De keren dat ik in Nijmegen was is niet meer te tellen. Vrijwel elk jaar was ik aanwezig bij de introductiemarkt voor de nieuwe studenten en voerde ik ook campagne bij de provinciale en Europese verkiezingen. In de Kamer heb ik me hard gemaakt voor een nachtverbinding tussen Utrecht/Arnhem/Nijmegen. Samen met de lokale D66 afdeling in Nijmegen nam ik een initiatief om de natuur rond de stad beter te beschermen en het nachtleven te verbeteren. Bovendien heb ik regelmatig gastcollege's gegeven op de Universiteit Nijmegen, ook nu als ondernemer en spreker.

  • Nijmegen

  • Nijmegen 1

Opiniestukken

D66 is beste als radical chic the post online

D66 is beste als 'radical chic' (The Post Online)

De website 'The Post Online' is een speurtocht aan het doen naar 'de nieuwe elite'. Ik werd ook gevraagd voor een bijdrage. In dit stuk pleit ik voor een 'radical chic', en waarom zou D66 dat niet kunnen zijn. "D66 mag nog veel meer voorop lopen"

Interviews

Boren in hard hout democraat

Boren in hard hout (Democraat)

In het decembernummer van de Democraat, het ledenblad van D66 een interview met Boris van der Ham. Na tien jaar kamerlidmaatschap nam hij afscheid 'om even een frisse neus te halen'. In gesprek met Pim van Mierlo blikt hij terug op zijn tijd in Den Haag, kijkt vooruit en heeft een aantal kritische punten richting D66. Hij vertelt wat er zo mooi is aan de landelijke politiek, wat hij de komende jaren gaat doen en of we hem nog gaan terugzien in Den Haag.