Home >> Boris in de buurt >> Boris en Eindhoven

Boris en Eindhoven

Hoewel ik zelf niet in Brabant woon, kom ik er regelmatig. Brabant en Eindhoven in het bijzonder is een van de sterkste regio's van Nederland, en zelfs Europa. In de Kamer heb ik me ingespannen voor snellere treinverbindingen (Brabantstad) en extra geld voor natuur voor natuurbeheer. Ook in mijn nieuwe rol als ondernemer geef ik vaak lezingen in Brabant en in de regio Eindhoven

  • Eindhoven

    Bij een startup in Eindhoven

  • Eindhoven 1

    Op campagne in Eindhoven

Opiniestukken

D66 is beste als radical chic the post online

D66 is beste als 'radical chic' (The Post Online)

De website 'The Post Online' is een speurtocht aan het doen naar 'de nieuwe elite'. Ik werd ook gevraagd voor een bijdrage. In dit stuk pleit ik voor een 'radical chic', en waarom zou D66 dat niet kunnen zijn. "D66 mag nog veel meer voorop lopen"

Interviews

Boren in hard hout democraat

Boren in hard hout (Democraat)

In het decembernummer van de Democraat, het ledenblad van D66 een interview met Boris van der Ham. Na tien jaar kamerlidmaatschap nam hij afscheid 'om even een frisse neus te halen'. In gesprek met Pim van Mierlo blikt hij terug op zijn tijd in Den Haag, kijkt vooruit en heeft een aantal kritische punten richting D66. Hij vertelt wat er zo mooi is aan de landelijke politiek, wat hij de komende jaren gaat doen en of we hem nog gaan terugzien in Den Haag.